Čuden Mizarstvo in zaključna gradbena dela

Mizarstvo in zaključna gradbena dela

GARNITURE IN MASIVNE MIZE

V poletnih dneh si zagotovo vsak želi malo počitka zunaj na sončku v naravi. Zakaj si ne bi tega privoščili kar na domačem vrtu? Vrtna garnitura je odlična rešitev!

Naša ponudba zajema več elementov , kot so stoli, mize, klopi,… Pomembno je, da se vrtna garnitura odlično prilega vašemu vrtu. Na prvem mestu so vaše želje in zamisli, nato je potrebno izbrati še vrsto lesa in barve, ki se skladajo z okolico. Garniture se večinoma izdelujejo v kompletih (mize, stoli in klopi), lahko pa izdelamo tudi posamične elemente.


Primerne niso le za vrtove ob stanovanjskih hišah, temveč tudi za gostinske lokale, razne prireditvene prostore, prostore za piknik in podobno. Slikovno gradivo zajema nekaj primerov smrekovih, hrastovih in macesnovih vrtnih garnitur.

Macesen

Če vas skrbi, da bo vaša garnitura izpostavljena vremenu vse dni v letu, potem je prava izbira macesen. Les je odličen za zunanjo uporabo, saj je odporen na vremenske razmere. Čez čas posivi, kar pa ne pomeni da je z njim kaj narobe. To je le ena lastnost, ki jo ima naravni material. Stroški vzdrževanja so minimalni. Izdelek je tudi predhodno zaščiten z impregnacijo. 


2 – kopija

Hrast

Hrast je prav tako odličen za zunanjo in notranjo uporabo, Od macesnove garniture se razlikuje po površini mize. Površina je gladka in enostavna za čiščenje. Izdelek je predhodno zaščiten z impregnacijo.

Zajeta slika – kopija

Smreka

Smreka je najcenejša vrsta lesa, ki jo uporabljamo za izdelavo garnitur. Najdaljšo življenjsko dobo izdelka boste dobili v zaprtih oziroma pokritih prostorih, seveda pa jo lahko uporabljate tudi na prostem.  

1 – kopija

Masivne mize

Masivne mize so lahko izdelane iz sadnega drevja, prav tako pa tudi iz krasta in drugih tropskih lesov. Velikost masivnih miz določate sami. Mize so tudi zaščitene z naravnimi olji.